OrT@K FoRuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Herşeyin Paylaşılabildiği Alan

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Rap Starı Doa’dan Hepsi Grubu’na Büyük Eleştiri Geldi…!!!

YazarMesaj
...ilayda...
Süper Moderatörler
Süper Moderatörler
...ilayda...

Rap Starı Doa’dan Hepsi Grubu’na Büyük Eleştiri Geldi…!!! Empty
MesajKonu: Rap Starı Doa’dan Hepsi Grubu’na Büyük Eleştiri Geldi…!!!   Rap Starı Doa’dan Hepsi Grubu’na Büyük Eleştiri Geldi…!!! Icon_minitimeCuma Mayıs 15, 2009 5:27 pm

Soru: Sizi ‘Türkiye’nin ilk ve tek R&B yıldızı’ olarak tanıttılar. Albümü olmayan biri için çok iddialı değil mi, üstelik Hepsi Grubu gibi başarılı bir grup varken…

Rap müziğinin yeni starı olarak gösterilen henüz bir albümü olmayan Doa’yı Ceza ile Müziğin Doası adlı düet çalışması ile tanımıştık.Ve magazin ekibi Doa ile karşılaştı Hepsi Grubu hakkında bir takım sorular yöneltti.Doa ise Hepsi Grubu hakkında çok çarpıcı eleştirilerde bulundu.Şimdide sizlere Doa’nın Hepsi Grubu hakkındaki o açıklamalarını vermek istiyorum…p>Doa:Türkiye’de Batı tarzı müzik yapan az insan var. Genelde türkü, pop ve arabesk yapılıyor. Hepsi grubu da R&B olmadığı için ticari bir boşluğu doldurmak için çıktı ortaya. Onları çok başarılı buluyorum ama R&B yaptıklarını da düşünmüyorum. Yurtdışında Spice Girls var. Çok başarılılar ama pop yapıyorlar. Hepsi de onlar gibi. R&B yapmak için farklı şeyler gerekiyor. Blues’un kullanılması, altyapının hiphop yapılması, dans edilmesi gerekiyor. Hepsi’ye bakıyorum; dans ediyorlar ama altyapı pop. Ben Türkiye’de bugüne kadar R&B yapan kişi olduğunu düşünmüyorum.

Rap Starı Doa’dan Hepsi Grubu’na Büyük Eleştiri Geldi…!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yıldız Asyalı’dan Hepsi Grubu Hakkında İlnginç Açıklama Geldi.!